Dagen i dag har gått ut på to ting. Vandre den ene veien – og vandre den andre veien. Her i Kirne har det nå bare handlet om å se hva som er i området rundt. For å si det slik. Dette er ikke som Kathmandu! Tama Koshi er elva som renner gjennom her, og som innen noen få år kan bli demmet igjen av et 1.5 milliarder $ stort prosjekt. Dette er skikkelig landsbygda, og noen steder minner det egentlig om Elvegard. Alle voksne jobber i kraftverket, (nesten) alle ungene går på samme skole, og alle foreldrene er tilbake fra jobb omtrent samtidig. Andre steder minner det ikke om noe som helst. Også er det veldig mange dyr her. Idag satt en høne på foten min. Det rakk jeg ikke å ta bilder av. Ferdig.

Ettersom det enkleste blir å vise dere hva som har skjedd, så får dere se dette på noen bilder.

Som vanlig – trykk til høyre i bildet for å se resten.

I cannot read the gallery's xml file: /customers/nada-web.com/nada-web.com/httpd.www/nepal/wp-content/photos/Khimti2/gallery.xml
Please check that the gallery's files have been created on the admin pages!

Alle foto: Håkon Jacobsen

Dag 20: Langs Tama Koshi

One Response to “Dag 20: Langs Tama Koshi”