I cannot read the gallery's xml file: /customers/nada-web.com/nada-web.com/httpd.www/nepal/wp-content/photos/khimtiDay4/gallery.xml
Please check that the gallery's files have been created on the admin pages!
Trykk til høyre i bildet for å se flere bilder. Alle foto; Håkon Jacobsen
Jacobsen begynner å bli kjent i Kirne nå. På flere måter. Kjent som i “åja! Kirne Bazaar? – Ja det er den retningen”. Men også kjent på en annen måte. Som når jeg går nedover den ene asfalterte gata her, hovedgata altså. Dersom småungene går forbi meg hører jeg bare “oooh… dere’s de jørnalist”. Så de fleste her vet hvem jeg er, men ingen skjønner helt hvorfor jeg er her. Senest i dag fikk jeg sjokoladekick og måtte stikke på en av de lokale sjappene å kjøpe KitKat – den internasjonale kjipe versjonen av Kvikk Lunsj. Her møtte jeg en lærer – som jeg ikke husker hva het. Men han husket at han hadde sett meg spasere rundt å ta bilder. Og han lurte fælt på hvorfor jeg gjorde det, og etterpå om jeg ville komme til skolen hans å ta bilder. Hver gang jeg forklarer hva jeg gjør, så ser det liksom ut som om det ikke synker helt inn – så jeg er litt usikker på om han egentlig fikk med seg noe som helst.
I cannot read the gallery's xml file: /customers/nada-web.com/nada-web.com/httpd.www/nepal/wp-content/photos/KhimtiDay5/gallery.xml
Please check that the gallery's files have been created on the admin pages!

Alle foto: Håkon Jacobsen

Det er en fin liten bygd, dette. Alle kjenner hverandre her nede i dalen, men det er faktisk usaklige mengder folk her. De fleste er så utrolig mange i hvert hus, så selv om det ser ut til å bo kanskje 100 stk. her etter norsk standard, så er det sikkert flere tusen. Og unger er det overalt. Mange kommer nesten kravlende ned den bratte fjellsiden 10 minutter før skolestart. Da har de kanskje gått en time eller to allerede. Så er det på samme viset tilbake etter skoletid – med skoleuniformen på.

Legger ut noen bilder nå, så oppdaterer jeg posten litt grundigere i kveld.

Dag 23: Kickin’ in Kirne

44 Responses to “Dag 23: Kickin’ in Kirne”